Azfaz Textile Pemborong kain pasang cotton terkini

“Kain Cotton Bertingkat-tingkat !!
“Rambang Mata Nak Pilih !!

…..Itulah kata-kata pelanggan yang pernah datang berkunjung ke kedai kami di Keramat Kuala Lumpur.

Ya.. Azfaz Textile merupakan Pemborong kain pasang cotton yang sentiasa membawa corak terkini kain cotton dari Vietnam..

kain cotton terkini
Kepada yang ingin terus datang ke Kedai kami;

Waktu operasi baru :
Isnin – Sabtu
9.30pg sampai 2.30ptg shj
Ahad Tutup…

Azfaz Network Textile
No 16-1G, Jalan AU1A/4F,
Taman Keramat Permai,
54200 Kuala Lumpur.
Tel: 012-2986770
(Dekat dgn Setiawangsa, berhadapan kuarters polis, atas Klinik Siti Fatimah)
kain cotton terkini
Tak dapat walk in.. boleh beli secara Online..

Ingin Dapatkan Katalog atau Ingin mengetahui Promosi Terkini ?

Jom Daftar Email anda di sini ;
>> http://www.kainpasang.com

Azfaz Textile akan memakluman segala info terkini terus ke Email anda…

Jualan Borong Kain Cotton Vietnam telah dibuka semula

testimoni kain cotton vietnam

Salam Syawal.. dan Selamat Hari Raya..  Ramai yang bertanya bila nak buka semula jualan online.. dan macam mana nak tengok Katalog kain..

Ada juga yang masih tidak tahu macam mana nak borong kain cotton? Mudah sahaja..

1. Datang sendiri pilih kain di kedai kami

2. Beli secara online di fb kami..

Insya Allah.. hujung minggu ni atau awal minggu depan.. kami akan update katalog terkini di fb dan yang telah mendaftar di www.kainpasang.com

Pada yang nak datang walk in ke kedai kami.. kami dah buka..
Waktu operasi baru :
Isnin – Sabtu
9.30pg sampai 2.30ptg shj
Ahad Tutup…

Azfaz Network Textile
No 16-1G, Jalan AU1A/4F,
Taman Keramat Permai,
54200 Kuala Lumpur.
Tel: 012-2986770
(Dekat dgn Setiawangsa)